om catching moments

om catching moments

Høsten 2011 etablerte jeg enkeltpersonsforetaket, Catching Moments. Et veivalg jeg tok etter flere år med utdannelse fra medier og kommunikasjon, samt erfaring med markedsføring for småbedrifter. Til tross for min unge alder følte jeg et kall etter å satse på drømmen jeg hadde om å drive noe eget. Catching Moments er et firma som tilbyr et vidt sprekter av medietjenester, der målet er å møte kundens behov til en konkurransedyktig pris. For meg er personlig service utrolig viktig, noe jeg lever og ånder for å levere.

Catching Moments spesialiserer seg først og fremst på fotografering, der målet er å fange "de spesielle øyeblikkene". Ved hjelp av naturlig lys og spennede komposisjoner forsøker jeg få frem det unike og særegne ved ting, la det være vakre detaljer, former eller særtrekk hos mennesker. Jeg har alltid vært var for stemninger, og derfor vil nettopp stemningsskaping være en viktig del av mitt kunsteriske uttrykk.

I tillegg til fotografering tilbyr jeg også tjenester innenfor markedsføring, design, tekst og utvikling av websider. Ta kontakt for en kreativ prat!